Vi benytter cookies. Læs om dem her. Ved at browse vores site, accepterer du vores privatlivspolitik

Cookies used by BASIC CPH

Om BASIC CPH

Modelbureauet med rig erfaring
BASIC CPH er et model- og skuespillerbureau, der igennem de sidste 30 år har vokset sig til den store virksomhed, den er i dag. Det spændende eventyr tog sin spæde start i 1991 med Sissi Antonsen, i dag kendt som El Bosso, der fulgte sin spirende iværksætter fornemmelse i maven og startede ”Stjernebooking”. Her brugte hun sit skarpe øje til at scoute sine første modeller og præsenterede dem herefter på billeder for nye kunder på cykel rundt i byen.

Modelbureauet med de mange ansigter
Det tog hurtigt fart og modelarkivet med mænd, kvinder og børnemodeller voksede stødt i samspil med at kundesegmentet blev større og dermed havde flere behov for skønne ny ansigter. I 2003 besluttede Sissi Antonsen så at relancere bureauet og her opstod og overtog navnet BASIC CPH, som vi kender det i dag. På hjemmesiden kan du nu søge, klikke og kigge dig igennem vores model- og skuespillerarkiv på intet mindre end 6500 ansigter i alle skønne aldre, køn og typer. Du kan også besøge vores undersider: KIDS, SPORT, PROFESSIONELLE, PLUSSIZE samt HÅND & KROP.

Modelbureauet der hjælper kunderne i hus
Bookerne og det store arkiv hos BASIC CPH giver dig til sammen en platform med rig erfaring for alle former for casting, som gør de tidskrævende opgaver for vores kunder lidt mere smidige og med stor succes.