2023-12-21 12:46:47 - Postet i Kampagne Postet i Mode Postet i Modeller

Et stærkt samarbejde mellem Bodylab og BASIC CPH

Bliv inspireret af Bodylabs aktive univers med BASIC COPENHAGEN SPORT modeller i front

I 2023 bliver vi konstant præsenteret for en uendelig strøm af fitness influencers, livsstilsbloggere og selvudnævnte life coaches, men her lover Team Bodylab at være din erfarne GPS, og derfor er vi, på modelbureauet, stolte af at det stærke brand mener, at vores dygtige sportsmodeller lever op til netop det formål. Igennem de sidste 4 år har BASIC COPENGAHEN SPORT nemlig haft fornøjelsen af at præsentere dygtige atletiske modeller i et stort spænd af diversitet, som Bodylab har kunne placere i deres univers.

Bodylab er et sports nutrition- og livsstilsbrand, som favner bredt og dermed også har set en fordel i, at kunne plukke et udvalg af forskellige kropstyper, atleter og modeller fra BASIC CPH, til netop at afspejle den inklusion og anerkendelse af forskellighed i samfundet. Det vil sige uanset, om du er ny eller øvet fitness udøver, med slanke- eller muskelopbyggende formål, så vil de gerne hjælpe dig med en vej dertil og vise, at kroppe og livsstile er forskellige. Derfor er det heller ikke kun BASIC COPENHAGEN SPORT modeller, der er blevet brugt i Bodylabs kampagner, men også helt "almindelige" skønne modeller fra BASIC CPH, som har kunne hjælpe med, at give deres forbrugere en idé om, at der er plads og muligheder for alle.

 

Inspiration for alle med modeldiversitet i fokus

Hvis du kender lidt til, eller har læst lidt om, BASIC CPH, så vil du også vide, at denne slags kunder og fokus, er netop det, som vores modelbureau vægter utrolig højt. Vores database har alle dage haft en klar intention om, at lade kunder inspireres af diversitet, forskellighed og omfavnelse af alle. For alle brands ønsker BASIC CPH, at der markedsføres bredt og inkluderende, så ideen om den ideelle krop eller den entydige "rigtige" type, udviskes og der dermed sørges for, at folk ikke lader sig føle forkerte i verden eller stræber efter noget andet end det, som de har eller føler sig mest naturlig omkring. En aktiv eller sund livsstil hos Bodylab er ikke kun for profesionelle atleter på topplan med et intensivt træningsprogram, men f.eks også for nybegynderen, der måske blot vil inspireres og hjælpes i en sundere retning - BASIC CPH og BASIC COPENHAGEN SPORT har begge dele.

Med vores modelbureau opfordrer vi altså til, at alle kunder tænker i diversitet og forskellighed, når de skal markedsføre sig selv og dette forsøger vi, at hjælpe med ved, at du som kunde via hjemmesiden nemt kan finde et bredt udvalg af typer og dermed kan lade dig inspirere af alle de looks, som repræsenteres ude i samfundet og verden. På den måde får du som kunde mulighed for at vælge modeller med diversitet i fokus, og ramme endnu bredere med din markedsføring.

 

Tjek modellerne ud og lad os hjælpe med din næste produktion

I galleriet nedenfor finder du både de øvede sportsmodeller som Mathias og Rodney, de atletiske kvinder, Taby og Oksana samt de unge attitudefyldte modeller, Jimmy, Youssra, Christine og Patrick. Ægteparret, Louise og Mads, har også haft fornøjelsen og senest var det Benjamin og Rochel, der stod i front ved Bodylabs lancering af kollagen pulver.

BASIC CPH og BASIC COPENAGEN SPORT modellerne er altså meget mere end "blot" billeder, og derfor vil vi selvfølgelig også gerne hjælpe dig med at finde de helt rigtige typer til din produktion, hvis der skal tilføjes et ekstra element i form af en speciel egenskab, evne eller anden præstation. Hjemmesiden inspirerer, men har du brug for, at vi anbefaler dig et bestemt model cast, så sidder vi altid klar til at lave dig et arkiv eller en præsentation, som du roligt kan tage udgangspunkt i.

BASIC CPH er modelbureauet som ønsker at gøre det hele lidt nemmere for dig som fotograf, produktionsselskab eller brand. Find vores kontakt her på hjemmesiden og start din produktion op i dag.

 

Psst.. Bodylab har akkurat bekræftet deres næste BASIC CPH modeller til deres første skydning i det nye år. Hold øje med Instagram, hvor vi altid deler sneak peeks og skønne resultater!