2022-01-06 14:17:57 - Postet i Kampagne Postet i Mode Postet i Modeller

Cool Obiebébé børnemodeller fra BASIC COPENHAGEN KIDS

BASIC COPENHAGEN KIDS børnemodeller i front til lanceringen af det nye kønsneutrale børnetøjsbrand

Obiebébé er navnet på det nye cool bæredygtige børnetøjsmærke, som markerer at hver en farve er for hvert et barn. Der er nemlig ingen stil, der er bestemt til ét køn. Brandet er dansk og grundlæggeren er den skønne Charlotte Sandgreen, som kontaktede BASIC COPENHAGEN KIDS for at høre om muligheden for at booke et unikt hold af unge skønne børnemodeller, der var friske på en masse attitude og leg i studie på Østerbro.

Bookerne hos modelbureauet var fan af konceptet og ikke i tvivl om, at de mange nye Obiebébé styles ville se brandgodt ud på et udvalg af pige- og drengemodeller fra BASIC COPENHAGEN KIDS. Der var bud efter børnemodeller, der kunne levere lidt kant og humør - og samlet set et hold, som afspejlede diversitet i forhold til den fagre skønne verden, vi lever i idag.

 

Modelbureauet med fokus på diversitet og glade modeller

Et godt hold af børnemodeller med plads til alle, er heldigvis noget som BASIC CPH har stor fokus på og har brugt mange år på at få opbygget en database omkring. Fra den spæde start af modelbureauet har tankegangen været, at skulle kunne præsentere alt fra blandede etniciteter og frække fregner til forskellige højder, drøjder og særlige kendetegn. I den seneste tid har bookerne ligeledes fået muligheden for at booke skønne børn ud til store kunder med f.eks downsyndrom, handicap i form af en manglende hånd eller siddende i kørestol. Vi er super begejstrede over, at nogle af de store spillere på markedet netop går forrest i kampen for, at få afspejlet flere karakterer og typer i samfundet samt gøre alt mere relaterbart for den enkelte i samfundet idag.

Holdet til Obiebébé blev bestemt også derefter, da børnemodellerne endte på et flot hold bestående af drenge modellerne, Daniel og Winston samt pige modellerne, Lucca, Isabelle og Fiona. Daniel er f.eks den skønneste lille dreng med downsyndrom og etnicitetsmæssigt har vi blandede smukke gener fra både Danmark, Irak, Afrika, Indien og Japan. Lige præcis som man også ville kunne møde i børnehaven, skolegården eller på jobbet. I galleriet nedenfor kan du se et fint udsnit af de mange skønne fotos, der kom i kassen med de søde modeller. Med det rigtige smil, en god energi og ikke mindst en super fin kollektion, så mener vi helt sikkert, at det beviser, at en simpel hvid baggrund kan være så rigeligt til at få et skønt resultat!

 

Find din BASIC COPENHAGEN KIDS model her på hjemmesiden eller på instagram

På forsiden her på hovedsiden kan du finde frem til alle vores modeller under "søg model" og alternativt kan du hoppe over på vores KIDS side dedikeret kun til vores skønne børnemodeller, hvor du kan inspireres af nyheder og artikler som disse og indkredse søgningen på de unge ansigter. Som kunde kan vi også altid hjælpe dig med at komme med gode forslag i en ønsket aldersgruppe eller type. Find vores kontaktinfo under fanen "kontakt os".

Psst.. er dit barn model og kunne trænge til et par friske billeder at imponere kunderne med, så kan du under kontakt os også finde info på vores fotografer, som kan modtage dine billeder til opdatering. Er du i tvivl om, hvordan man kan tage gode fotos hjemmefra, så tjek vores blogpost her eller skriv for at booke en tid til fotografering i studiet hos os.