2022-05-11 13:36:16 - Postet i Kampagne Postet i Mode Postet i Modeller

Mærk sommeren med vores modeller på job for Ilse Jacobsen

Fra solskin til regn og fra morgen til aften med skønne BASIC CPH kvinder

Sidste år kom det seje medie- og kommunikationsbureau Mindshare med en forespørgsel på et par kvindelige modeller i forskellige aldre, der kunne repræsentere og bidrage med diversitet, kant og naturlige vibes. Kunden var Ilse Jacobsen, som skulle igang med en re-positionering af selve brandet, hvor udtrykket skulle være mere anderledes og nutidigt end det hidtil havde præsenteret sig.

Damerne på BASIC CPH har altid været glade for Ilse Jacobsens brand og univers, og derfor var det også kun spændende med en mulighed for at kunne bidrage til denne skydning, som skulle foregå i Hornbæk med naturlige setups i alt fra sommerhygge i haven til solnedgang ved strandkanten. Vigtigst af alt var dog den legende lette sommer stemning med grin, smil og fornemmelsen af det søde liv. Du kan se et udsnit af det fine resultat i galleriet nedenfor, hvor du også kan spotte modellerne Desiree, Simone og Marie.

 

Modeller med rig erfaring

De tre skønne kvinder endte faktisk alle med at blive udvalgt fra vores PRO afdeling. BASIC COPENHAGEN PRO er en underafdeling til BASIC CPH, hvor der er samlet en række af de mandlige og kvindelige modeller fra hovedsiden, som vi kan garantere har en større erfaring eller øvelse i modelarbejde. Her finder du blandt andet erfarne modeller, som BASIC CPH har haft fornøjelsen af, at repræsentere gennem rigtig mange år og som dermed har rig job historik hos os. Derudover kan du også finde nogle af vores dygtige udenlandske modeller, som vi repræsenterer i samarbejde med udenlandske professionelle agenturer, som de har arbejdet hos i flere år.

Simone, Desiree og Marie er dog alle modeller fra Danmark, som hver især har opbygget deres erfaring her og som vi trygt sender ud vel vidende, at de kan møde en kundes ønsker for diverse udtryk, gode vinkler og generelt samarbejde for at få det planlagte i hus.

 

En database med et utal af dygtige ansigter

BASIC CPH har lige nu i omegnen af 7000 børnemodeller under BASIC COPENHAGEN KIDS og voksenmodeller indenfor alt fra sportsmodeller, plussize modeller, hånd- og kropsmodeller samt skuespillere, som alle har forskellig erfaring, men som vi som modelbureau har vurderet er klar parat til at blive booket ud til jobs. Alle der ikke selv kan levere materiale fra tidligere jobs/portfolio, når de skal oprettes hos BASIC CPH, bliver nemlig kaldt ind til en foto session i vores studie, hvor vi tester modellen foran kameraet og tager de nødvendige billeder til deres profil hos os. Du kan derfor finde modeller, som aldrig har lavet jobs, men som har både interessen og engagementet til at give den gas i samspil med, at vi synes de fungerer godt foran kameraet. Mange af vores modeller er faktisk startet helt grønne hos os, men har nu opbygget så meget god job historik, at vi kan sælge dem som yderst erfarne amatør skuespillere.

Når det kommer til de mindre børn, så er der selvfølgelig altid en "risiko" for, at de bliver utrygge eller blot ikke har en god dag. Det er dog heldigvis sjældent, da man ofte kan fornemme energien og niveauet af udadvendthed på børnene, når de er inde i fotostudiet hos os på BASIC CPH. Hvis du dog som kunde, gerne vil være 100% dækket ind på en større sag, så er vi vant til at hjælpe til med at booke såkaldte "backups" eller "standbys", dvs. vi booker børn som 2. prio, der står klar til at springe på jobbet såfremt der bliver komplikationer med den første model. Dette er også altid en mulighed på voksne såfremt, at man vil dække sig ind overfor f.eks sygdom. Hvis ikke man har backup på, så kan du dog som kunde også altid trygt regne med, at vi straks springer til ved sygdom, for at finde en ny model i databasen, der kan møde op.

Husk du kan kontakte BASIC CPH på vores hovednummer døgnet rundt og trykke 1 uden for åbningstid i tilfælde af sygdom eller andet akut.