2023-10-06 15:36:41 - Postet i Interview Postet i Kampagne Postet i Modeller

Sonder Agency starter et spændende nyt kapitel

Nye ansigter, nye ideer og et nyt skarpt team i front hos typeagenturet Sonder Agency

Efter snart 2 år fyldt med spændende, succesfulde bookinger og kunderelationer, er mål og ambitioner kun blevet endnu større, så da muligheden bød sig for, at BASIC CPH kunne stå 100% i spidsen for søsterbureauet Sonder Agency, var det ikke svært at tage springet. Ejerskabet og driften af det voksende typeagentur er nu derfor lagt komplet i hænderne på det kreative team hos BASIC CPH, som allerede har vokset hjemmesiden med et hold af nye skarpe ansigter og ligeledes har et antal spændende nye kreative tiltag på tegnebrættet.

 

Bevarelsen af et stærkt agentur og formål

Sonder Agency fortsætter sin stærke profil, som agenturet, der hylder diversitet og den unikke skønhed, hvor du som kunde kan finde et nøje udvalg af fantastiske type modeller. Som vi tidligere har beskrevet, så er Sonder Agency nemlig indbegrebet af at udfordre de klassiske skønhedsidealer ved at repræsentere en bredere vifte af personligheder, hvor hver models unikke kendetegn er fremhævet fremfor gemt. Her er ingen bokse, at passe ind i - alle modeller skal skabe hver deres personlige boks og bringe deres unikke kvaliteter til livs igennem fotoskydninger, videoproduktioner og shows, så du som kunde får en model, ikke blot som ansigt, men også som medskaber til et fantastisk resultat.

Denne idé er netop, hvad der har drevet Sonder Agency siden opstarten i slutningen af 2021 og BASIC CPH teamet tror 100% på fortsættelsen af netop dette formål. Antallet af store brands, der hurtigt fik øjnene op for det nye spirerende agentur, tæller mange og ud af disse kan blot nævnes produktioner for blandt andre Mads Nørgaard, Another Aspect, Zalando, Soulland, MUJI, Hvisk og Jungle Cat samt et utal af shows i forbindelse med modeugerne for alt fra Saks Potts, Wood Wood og Helmstedt til Stamm, Baum und Pferdgarten, Prada og (d)vision.

BASIC CPH teamet har i samarbejde med det kreative team brugt sine over 30 års erfaring i branchen til at komme fælles i mål med ovenstående bookinger og har kun intentioner om at fortsætte det stærke arbejde med endnu yderligere arbejdskraft og fokus efter det nye 100% ejerskab.

 

Hold øje med hjemmesiden og din næste typemodel

På hjemmesiden kan du allerede finde en vækst af de unikke skønne typemodeller, hvor vi har allieret os med den dygtige fotograf, Seth Nicolas, som har skabt magi med de nye profiler og fortsat det stærke udtryk, som Sonder Agency er kendt for. Vi glæder os allerede over, hvordan BASIC CPH på ny får endnu mere mulighed for, at præge branchen i en retning af, at typerne er mange og at flere skal kunne afspejle sig i den markedsføring, som vi konstant præsenteres for. Fra start af har det altid været en klar ambition at drive inspirerende databaser med et miks af alle aldre, størrelser, etniciteter og typer. Sammenligning ødelægger individualitet og personlighed, så vi opfordrer alle, modeller som kunder, til at dyrke det unikke og hvile i, at verden kommer længst med plads og afspejling af alle skønheder.

Som model kan du søge om at blive optaget via vores hjemmeside og som kunde kan du booke din næste typemodel ved at kontakte os her. Lad os sammen drive SONDER AGENCY mod et nyt og endnu stærkere kapitel.

Psst.. hold også øje med Sonder Agency på Instagram!