2023-06-22 13:12:32 - Postet i Interview Postet i Modeller

Lad BASIC CPH stå for din næste casting

Find de helt rigtige modeller eller skuespillere til din næste produktion

BASIC CPH er et model- og skuespillerbureau, der med vores bookere og store arkiv til sammen giver dig en platform med rig erfaring for alle former for casting, som gør de tidskrævende opgaver for vores kunder lidt mere smidige og med stor succes. Hvad end du står overfor en opgave med brug for en frisk og udadvendt drenge- eller pigemodel, eller en udtryksfuld og karakteristisk mand eller kvinde til en reklamefilm, så kan vi sørge for, at du føler dig tryg med den eller dem, som du booker til jobbet.

På hjemmesiden kan du lige nu søge, kigge og klikke dig igennem vores model- og skuespillerarkiv på intet mindre end 6500 ansigter i alle skønne aldre, køn og typer, der står klar til din næste produktion. Du kan også besøge vores undersider: KIDS, SPORT, PROFESSIONELLE, PLUSSIZE samt HÅND & KROP såfremt, at du har en bestemt kategori, som du vil intensivere søgningen i.

 

Billede casting, selftapes eller live casting

Mulighederne er mange, når det kommer til processen for at finde de helt rigtige typer til en produktion. Hos BASIC CPH kan du som kunde starte med at søge i vores store database eller sende os dine ønskede kriterier og lade os hjælpe med at sende de bedst anbefalede bud i din kategori. Herefter kan det være, at billederne giver dig det helt rigtige indtryk, og du så blot er klar til at lave din booking! OBS vi sørger selvfølgelig altid for, at modellen har bekræftet, at deres look 100% stadig matcher deres portfolio hos os, og hvis ikke, så får du straks et friskt portræt til vurdering.

Såfremt din næste produktion kræver lidt mere end blot en billede bekræftelse på, at smilet eller et andet udtryk fungerer godt, så tilbyder vi altid vores kunder at indhente selftapes eller afholde en live casting, som er skræddersyet præcis til kundens behov.

Selftape

Ved valg af selftapes, så sørger bookerne for, at de udvalgte modeller fra dig som kunde, bedst muligt optager dem selv hjemmefra ud fra dit brief på, hvad du ønsker af udtryk/handling til vurdering. Det kunne f.eks være, at de i din kommende produktion, med stor indlevelse, skal heppe til en tennis kamp, åbne en gave, jonglere med en fodbold eller give et kærligt, varmt blik til en datter eller søn, der leger rundt. Uanset, om det er de små udtryk eller de store evner, som du som kunde leder efter, så giver modellerne deres bedste bud på rollen med deres hjemlige setup og muligheder.

Live casting

Har du som kunde brug for et mere professionelt setup til præsentation og vurdering af din casting, så sørger BASIC CPH for at afholde video castingen for dig. I vores store studie kalder vi det ønskede hold af modeller og skuespillere ind til optagelse af det ønskede fra dig eller instruktøren, så alle castings foregår i samme setup med baggrund, lys, lyd og muligheder. BASIC CPH instruerer modellerne, optager alt og sender det hele samlet til dig.

 

BASIC CPH hjælper dig helt i hus

BASIC CPH er klar over, at opgaverne er mange og varierede, og til trods for, at vi er stolte af vores store arkiv, så kan der være nogle specifikke ønsker, som ikke lige syner på hjemmesiden her og nu. Ved disse tilfælde, så kan du som kunde trygt regne med, at vi med vores store netværk, daglige mange ansøgninger og løbende egen scouting, gør alt for, at finde de helt rigtige bud til dig. Bookerne er tit på gaden med visitkort og nyder kun, at henvende sig til nye spirende ansigter, der ikke selv har opdaget deres muligheder.

Lægger du din booking hos BASIC CPH kan du altså trygt regne med, at vi gør alt, hvad der skal til for, at du som kunde kan få succes med de helt rigtige ansigter til din næste produktion.

Ring eller skriv til os via kontakt informationerne her på siden og lad os hjælpe dig med din næste opgave.