2021-01-12 13:48:22 - Postet i Kampagne Postet i Mode Postet i Modeller

BASIC CPH's børnemodeller på fotoskydning med Jack & Jones Junior

Drengemodeller med top sej attitude

Hos BASIC CPH er vi super stolte af vores børnemodeller, da de imponerer en masse seje kunder gang på gang. Jack & Jones Junior er bare én af dem, som blandt andre har fået øjnene op for et par unge drengemodeller på vores side, netop Anakin og Jamie, som op til nu har være ude og give den gas på både sommer- og julefotoskydning.

De indtog fede locations i KBH begge gange og blev stylet top sejt i de kommende kollektioner for det unge brand. Jack & Jones er altid super kreative med deres ideer og vores unge drenge har både skulle sende store smil, legende udtryk og top sej attitude til de forskellige fotoskydninger, som udspillede sig på både de aktive områder på Nørrebro, i spillehal og rundt i Indre by. Vi glæder os til at se de kommende resultater, da de akkurat lige er blevet booket igen!

Skal din dreng også have chancen for at blive børnemodel?

Går dit barn også med en drøm i maven om at prøve kræfter med model arbejde, give den gas til castings og prøve skuespil eller andre sjove opgaver? Så udfyld en ansøgning her. Vi er et model- og skuespillerbureau lokaliseret i København, som herunder også har vores børnebureau, men optager modeller fra både Fyn og Jylland samt udlandet. Det vigtigste er blot, at det er lysten, der driver værket! Den helt rigtige stemning i et billede kommer af den energi, som en model ligger i arbejdet. Derfor fokuserer vi som bureau især på gnisten i øjnene, for uanset om du er drengemodel, pigemodel, teenagemodel eller voksenmodel, så er det ikke kun dit naturlige ydre, der gør udfaldet, når en kunde og fotograf skal have det helt rigtige look i kassen til deres opgave. Modelarbejde er nemlig ligesom ethvert andet job - nemlig noget der kræver oprigtig lyst, øvelse og god energi for at få de bedste resultater.

Læs meget mere om tidligere modeljobs og gode tips

Vi er som nævnt et stort modelbureau med flere modelkategorier under os og derfor finder du også tilhørende hjemmesider for hver kategori, som kan introducere dig lidt mere til, hvad præcis der er fokus på. Besøger du børnesiden, "KIDS" (direkte link via headeren her på hovedsiden) finder du vores unge modeller i alderen 0 til 14år og under nyheder kan du læse om flere tidligere jobs, hvor vores seje børnemodeller har været ude og få oplevelser med forskellige unge brands. Derudover opstarter vi vores blog post snart, hvor vi løbende vil poste artikler med gode råd og tips til, hvordan du gebærder dig bedst i branchen. Dette vil inkludere alt fra skriv omkring, hvordan dit barns profil vil stå stærkest i udtrykket og skabe blikfang i mængden, når kunderne søger på siden, til beskrivelser af, hvordan du laver dit bedste selftape/casting til et job eller møder bedst forberedt op, når du har fået muligheden for at komme ud på dit første job.

Husk du også altid er velkommen til at skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål.