2023-01-13 13:35:25 - Postet i Kampagne Postet i Mode Postet i Modeller

"Suit up" med vores mandlige modeller på fotoskydning

Bliv inspireret til det perfekte outfit af vores modeller på job for tøjmærkerne Deerest Copenhagen og Sjölin

Der er styr på klæderne og attituden, når vores skarpe mandlige modeller møder op til fotoskydninger for diverse cool herre brands og her i artiklen finder du et indblik i vores to samarbejder med henholdsvis Deerest Copenhagen og Sjölin, som BASIC CPH har haft fornøjelsen af at levere mænd af knivskarp kvalitet til.

Billederne i artiklen her er et godt potpourri fra både billeder i studie og rundt på locations i det fine Københavnske by- og naturliv.

 

Gentagende succes med Deerest Copenhagen

Deerest Copenhagen kontaktede for første gang BASIC CPH i 2020 med forespørgslen på vores flotte herre model, Manfred, som BASIC CPH har været glade for at kunne repræsentere gennem mange år. Det var derfor også et erfarent ansigt, som de havde fået øjnene op for og som de efterfølgende har booket igen med succes - og netop dette har faktisk gjort sig en del gældende i det fortsatte samarbejde med det seje brand. Senere har de nemlig haft de skarpe herrer Yaw, Djuma, Mathias, Jeppe, Martin B, Martin D og André, på job, hvor flere af dem indtil videre har haft fornøjelsen af, at blive booket igen efterfølgende. Hos BASIC CPH er vi selvfølgelig altid begejstrede, når modellerne gør så godt et indtryk, at kunderne vælger den samme igen, hvis de får mulighed for det. Det er både en fordel for bureauet og kunden, da modellerne på den måde er bekendt med både brand, format og mennesker, så det bidrager til god selvtillid og effektivt arbejde.

Især Martin B har været iklædt de mange lækre jakkesæt af flere omgange og har også været med til at producere tema produktioner til både Tour De France og højtiderne. Se. f.eks ham i det farverige gule jakkesæt på cykel og i super cool velour jakkesæt til nytårsfilm på brandets Instagram her.

 

Godt fra start med Sjölin

I slutningen af 2022 var BASIC CPH så heldige, at Sjölin fik øjnene op for vores modeller. De havde selv være inde og finde et par matches, som de håbede var klar til jobbet, der både inkluderede opmåling, fitting og selve produktionen over to dage. Det var nemlig vigtigt for Sjölin, at det blev skræddersyede jakkesæt, der passede perfekt til modellerne og dermed lagde grundlag for, at få de skarpeste skud i kassen af deres flotte styles og deres tilgang til håndarbejdet.

Her blev det vores mandlige modeller, Jesper, Yaw og Thomas, som både fik lov til at agere solo foran kameraet og stå side om side i deres flotte jakkesæt. De er akkurat begyndt at blive offentliggjort på Sjölin's hjemmeside og deres tilhørende Instagram.

 

Er du vores næste herre i jakkesæt foran kameraet?

Hvis du har en profil på BASIC CPH og ønsker at optimere dine muligheder for samme slags bookings, så anbefaler vi altid, at din profil hos os indeholder et par billeder med minimum en pæn skjorte eller jakkesæt, hvis muligt. Ved en fotosession inde hos vores fotograf noterer vi altid, at mænd skal medbringe en skjorte som overdel, da et skarpt business look kan øge odds for at få landet jobs som disse samt mange andre af de kunder, som vi sidder med. Banker, pensionskasser, fagforeninger, medicinal- og IT-firmaer er blot nogle af de få kunder, som altid er på udkig efter nogle skarpe mænd.

Er du ikke model hos os endnu, men interesseret i muligheden, så skal du selvfølgelig også være velkommen til at ansøge hos os for at forsøge dig med chancen for en profil hos os. Find ansøgningsskemaet her.