2023-01-12 13:36:51 - Postet i Interview Postet i Kampagne

BASIC CPH vinder 'Børsen Gazelle 2022'

Fantastisk kollegaskab, trofaste som nye kunder og ikke mindst en database af skønne modeller

Det var med stolthed i stemmen, at bureauets El Bosso, Sissi Antonsen pludselig brød ud på kontoret, at BASIC CPH havde vundet en Børsen Gazelle 2022. Ind af døren var kommet en konvolut, der i første omgang havde givet hende indtryk af at være en af de mange reklamer, men som pludselig overraskede med sit indhold. I den fine tekst ønskede Børsen BASIC CPH stort tillykke med, at vi i år var en af landets hurtigst voksende virksomheder.

"At få titlen som Børsen Gazelle er en præstation, der kræver noget ud over det sædvanlige", skriver Børsen og det bekræfter os medarbejdere i, at den energi og passion, som vi på BASIC CPH alle lægger i arbejdet, giver pote. Det kræver minimum en fordobling af en virksomheds omsætning over en periode på 4 år, at få en Børsen Gazelle og med corona-krisen i mente, så er vi ekstra stolte af, hvordan vi på modelbureauet har formået at omstille os under udfordringer og opnå gode resultater på trods.

 

Fra 100 til nul og fra nul til 100

Da corona ramte og landet officielt lukkede ned, så blev alt aflyst med et splitsekund. Vi kiggede på hinanden med store øjne, idet vi hver især fik meldinger ind fra vores kunder om, at de var nødt til at aflyse bookingen og afvente situationen. Med ét var ordrebogen blank og de gode råd dyre, da ingen vidste, hvad denne krise egentlig indebar eller ville få af konsekvenser. Vi var dog ikke sene til at beslutte, at tiden måtte udnyttes bedst muligt og derfor fokuserede vi på, at BASIC CPH skulle stå endnu skarpere til vi igen kunne sende vores søde modeller ud. Hjemmesiden og vores model database fik en ordentlig makeover, og i samspil med vores søde kunder begyndte vi stille at snakke produktionsmulighederne igennem. Der blev organiseret alt fra hjemmeoptagelser til venne-/familie bookings, så vi sørgede for, at "boblerne" kunne bevares og smittekæderne ikke rakte længere ud end hvad der var forsvarligt. Det krævede en del mere forarbejde, men når vi bookere kigger tilbage, så var det årsagen til, at mange af vores trofaste kunder kunne regne med os og at bookingerne igen begyndte at blomstre for vores modeller.

Som samfundet stille åbnede op var BASIC CPH altså med fra start og kunne samtidig stolt præsentere ny hjemmeside med flere funktioner for både vores modeller og kunder, i form af både arkiv, nyheder og blog samt et system, der kunne bære en del mere administrativt, så både modeller, ordrer og kontrakter kunne håndteres med en endnu lettere proces for alle.

 

En arbejds-familie med stærke bånd og god historik

BASIC CPH er en lille virksomhed, når det kommer til de faste medarbejdere, men til gengæld er båndet mellem os så også en af de faktorer, som vi vægter højest i forhold til bureauets succes og årsagen til vores Børsen Gazelle 2022. Vi sidder som udgangspunkt med hver vores bookinger, men samarbejder altid på tværs internt og man kommer sjældent til BASIC CPH for en kort stund. Den faste kerne har mange år på CV'et hos BASIC CPH og ligeledes har en del af vores modeller. For udover medarbejderne og vores løbende nye skønne børne- og voksen modeller, der bliver optaget, så repræsenterer en del af vores database faktisk også modeller og skuespillere, som har været hos os i mange år. Sidst, men ikke mindst, har vi trofaste kunder, som har booket hos os helt fra den spæde start for over 30 år siden. Vi elsker ideen om, at BASIC CPH kan føles som at være en del af en ekstra familie - både for medarbejdere, kunder og modeller - og vi vil altid opfordre nye ansigter til at ansøge om, at være med.

Tvivl aldrig på at kontakte os - vi gazeller har lært at løbe rigtig hurtigt ;-)

Psst.. husk du også kan følge med i vores eventyr på vores Instagram profil.